Transport and Logistics TR

Karayolu taşımacılığı

Yükünüzün ağırlığına ve boyutuna bağlı olarak Tam kamyon yükü (FTL), Kısmi kamyon yükü (PTL) ve grupaj taşımacılık hizmetleri sunuyoruz. Boyut, ağırlık veya diğer zorluklara bakılmaksızın, standartları karşılamayan herhangi bir yük için, keşif tasarım ekibimiz hizmetinizdedir.

Günlük operasyonlarımızda, karayolu taşımacılığımızın ve prosedürlerimizin verimliliğini artırmak ve kalite ve hizmetten ödün vermeden çevresel stresi azaltmak için sürekli çalışıyoruz.

Hava taşımacılığı

Her yük karayolu ile taşınamaz. Uluslararası navlun çözümlerimiz, geniş ortaklık ağımızla işbirliği içerisinde konsolidasyon hizmetlerinin yanı sıra, sıradan hava lojistiği ve hava taşımacılığı hizmetlerini de içeriyor.

Deniz taşımacılığı

Dünyanın her yerinden ve her yerine Parsiyel Konteyner Yükü (LCL) ve Tam Konteyner Yükü (FCL) deniz taşımacılığı hizmetleri sunuyoruz.

Frigorifik taşıma

Frigorifik taşıma ihtiyaçlarınız için size standart dorse, çift dorse ve çoklu sıcaklık bölmesi olan çiftli kasa da dahil olmak üzere, kendi kamyonları ve geniş bir ekipman yelpazesine sahip nitelikli sürücüler sunuyoruz.